Szállítási és fizetési feltételek - Kaska.hu webshop

Telefonszámunk
+36 70 457 2341

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek


Webáruházunkban az alábbi fizetési és szállítási lehetősékete ajánljuk Vásárlóink számára:

 

Szállítási határidő:

 

Igyekszünk minden termékünket raktáron tartani, így az átlagos szállítási idő 2-3 munkanap. Ha valamely termékünk épp nincs raktáron, azt jelezzük e-mailben, esetleg egyéb alternatívát ajánlunk föl.

DE NEKEM MOST AZONNAL KELL: hétköznap 14 óráig leadott rendeléseket másnapra leszállítjuk, 500 Ft/szállítás sürgősségi felár ellenében.

Személyes átvétel esetén még könnyebb a dolgod: 14 óráig leadott rendeléseket a rendelés napján átveheted 17-20 óra között székhelyünkön.Szállítási lehetőségek:

1. GLS Hungary Kft.

Új szállító, főleg a tortatálak szállításakor küldjük GLS-sel a termékeket. Szállítási díj: 990 Ft. Utánvét költsége: 200 Ft, előreutaláskor nincs külön költség. Ebben az esetben a rendelés leadása után, összekészítjük a terméket, másnap átadjuk a futárnak. A csomag a felvételtől számítva 24 órán belül megérkezik a címzetthez. Így az átlagos szállítási határidő: 2 munkanap.


2. Magyar Posta Logisztika (MPL)


- háztól-házig szolgáltatás: a csomagot a megadott címre szállítja ki a kézbesítő. Szállítás díja: 990 Ft, utánvétel költsége: + 200 Ft. Ebben az esetben a csomag rendeléstől számítva 3 munkanap alatt ér a címzetthez.


- Postán maradó csomag, MOL Postapontra történő szállítás, Csomagautomatára címzett csomag: a vevő által megadott postán, MOL postaponton, Csomagautomatánál átvehető csomag. A postán maradó csomagok esetében az adott potsa nyitva tartási idejében vehető át a csomag. A MOL töltőállomásra kért csomagátvétel esetén -a legtöbb töltőállomás esetében- 0-24 órás időtartamban van mód átvenni a csomagot. Csomagautomatás kézbesítés esetén a hét minden napján 0-24 órában lehet átvenni a csomagot.
Szállítás díja: 890 Ft, utánvétel költsége: 200 Ft.


3. Ingyenes szállítás:
50.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes az ország egész területén. Rendelés értékétől függetlenül ingyenes a szállítás Vecsésen, Üllőn, Gyálon, ez esetben készpénzes fizetésre van lehetőség.

4. Személyes átvétel: előzetesen leadott rendelések esetében lehetőség van személyes átvételre Vecsésenelőre egyeztetett időpontban, fizetés készpénzzel.

Fizetési módok:

1. Utánvéttel: költsége feltüntetve a szállítási díjak mellett.

2. Előre utalással: amennyiben ez a választott fizetési mód, rendeléskor a megadott OTP Bank Nyrt.-nél vezett bankszámlaszámra szükséges utalni.

3. Készpénz: személyes átvétel esetén.