Néhány szóban rólam - Kaska.hu webshop

Telefonszámunk
+36 70 457 2341

Néhány szóban rólam

Csengő porcelánok, finom tapintású dekorok, édes sütemények egy kellemes asztal elengedhetetlen hozzávalói. Mindig is szerettem a szép, harmónikus dolgokat, de valahogy nehezen találtam meg azokat a termékeket, amelyek igazán tetszettek. Most a sors abba az irányba terelt, hogy saját magam hozhassak létre olyan, új tárgyakat, amelyekkel szebbé tehetjük otthonunkat.
buborék szöveg
Voltál már abban a helyzetben, hogy hazaértél a cukrászdából a tortával, vagy éppen elvégezted az általad sütött tortán az utolsó simításokat, már csak a tálalás és a gyertyák hiányoztak? De mire tegyem? Egy nagy tányérra? Egy tálcára? Igazán egyik sem az a megoldás, amelyen egy csodás torta méltó helyre kerülne-amelybe egyébként sok munkát fektettél vagy amelyért éppenséggel nem kevés pénzt adtál ki.

Csodás tortatáljaink vannak, amelyek biztosan az asztal díszévé válnak. Végre, itthon is hozzáférhetsz, csupán egy rendeléssel. Nézz szét a oldalunkon.

 
 
 
 
 
 
 
Ahogy elkezdtem a porcelánok és asztalterítők világában dolgozni, egyre több lehetőséget fedezek fel benne. Megannyi ötlet és inspiráció kavarog a fejemben, amelyeket -ha visszatérsz a weboldalunkra- nyomon is követhetsz, hiszen mindig be fogok számolni az újdonságokról. Fontos a véleményed, szívesen fogadom észrevételed e-mailben.
 
 
Az utóbbi időben sokat beszélgettem megrendelőimmel, vásárlóimmal, s az a tapasztalatom, hogy jócskán vannak olyan termékek, melyet nem találnak a piacon. Amennyiben van olyan termék, melyet nem találsz, de szükséged lenne a süteményed tálalásához, kérlek keress meg e-mailben , a kapcsolat oldalon vagy telefonon.
 
 
 
 
És akkor tényleg csak néhány szóban rólam.... Zöld Zita vagyok, 3 kislány édesanyja, és végre olyan tárgyak vesznek körül, amelyeket imádok.